läggan dag 1

vi har då flyttat hemifrån å det äger ganska mkt!
såhär snygg va lisa när hon storposade i spegeln som vi har, fint!
jag drack öl till kinamaten å det va helt sjukt najs! kände mej så himla vuxen å cool
sen gjorde vi poppisar. vad som dock en syns på denna bild är den första påsen som slängdes in i micron. dom blev en äcklig svart bränd klump som orsakade väldigt mkt rök å en nt allt för najs doft. detta fixades dock med ett par fönster på vid gavel å fläkt på full fräs
sen köpte vi brownies å det va så jävla gott. fortsatte smutta bärs å njöt medan lisa drack pepsi (sitter fint att va arton)
'
vi fick finbesök men hon ville nt va med på bild åh
sen såg vi mest jättekonstiga ut på varje bild. charmigt
sen gjorde  jag snygga-ben-konster i soffan h3h3
sedan blev klockan jättejättemkt å vi bestämde oss för att faktiskt sova lite, det är ju trots allt viktigt att få sin skönhetssömn
idag ser vi ut såhär!! fast det är nt så illa som det ser ut, egentligen är vi JEDEGLAODA!!!!
vi har varit en sväng på stan. jag fyndade patti smiths "just kids" för ynka 15 riksdaler å lisa hittade en cpsnygg tröja för 45:-. sedan har jag lyckats få skoskaven fr helvetettttt så jag köpte plåster oxå hehehe VERI NAJS!
GOTT NYTT ÅR, ELR GRÅTT NYTT HÅR - VILKET NI VILL!!! imorn får ni reda på allt om våra vilda nyårskvällar
------ stay tuned

EYOOO PARTY PEOPLE

har varit en snuskigt lång å okontrollerad bloggtorka här! ber om ursäkt för detta hemska
MEN
imorn laddar vi på med massa nytt! lisa och jag ska flytta hemifrån till hemlig plats,
detta kommer bli hur fint som helst och vi har planerat och planerat! SUPAH DUPAH

imorn alltså - håll till godo. förbered alla nära och kära, och så givetvis dej sj!!
poppa popcornen å låt dom stå över natten så att dom blir sådär PERFEKTA! (fan va jag
ska köpa popcorn imorn YE). sätt dej bekvämt i soffan osvosvosvosv
DET KOMMER BLI ASFINT!! i promise

å snart är det nyår, HÅLL I HATTEN. TTYL som paris hilton skulle sagt

AHMAGADLUSSEVAKAA

tjenahallå.
veckans nya grej är att skriva ihop massamassamassa ord så att det inte ens går att läsa.
ANYWHOE så har jag haft helg. vet inte vad för helg så det får bli en helt vanlig helg. inte kul. inte tråkig. mest........................................ dryg. pluggade. hängde på ett kebabhak i tre timmar. inget spec.
nu har jag troligtvist brutit tummen OCH NEJ jag nojjar ej.
ska lussevaka med mig själv. har gjort det sviiiiiiinyzimyz. massa levandeljus n shieet och tittar på musikguiden och äter lussebullar. ÅÅ livet ibland alltså.
dock insåg jag precis att jag håller på att bli sjuk.
aja.
HEJDÅÅ

what ever happened

nu har jag blekt mitt hår å det är jättegult, men det gör ingeeeeeeet såatteh! idag har jag varit ledig, ätit massa choklad å skrivit på min artikel. det går sådär, sjukt jobbig uppgift wa

lisa å elise va nyss här hos mej. vi drack kaffe å åt pepparkakor, sen hamnade vi uppe på mitt golv i massa olika ställningar med min hund som aldrig vill lämna oss ifred. jag å lisa skulle ta lite coola bloggbilder, men det gick nt sådär jättebra tyvärr. dock tänker jag slänga upp ngra ändå, bra för att vi är så nedrans coola osv



ja ni ser ju sj, redan vid andra bilden ballade det ur

imorn ska jag på fest, jag ska vara glittriggggggg det kmr nog bli himla fint tror jag!!! bloggpözz

det är onsdag och jag orkar faktiskt inte komma på en superfyndig rubrik sådetså

Idag luktar hela vårt hus rödkål. för något kålhuvud(heheh ordvitsN) lämnade framme ett.......... kålhuvud på köksbänken. det luktar typ medeltid eller något, javeneee.

AND that's pretty much it för mitt liv idag. pluggar my socks of och sånt däraaa. hungrar ihjäl.
ska äta pizza snart föör båda jag och mami bara "äeee palla tjiii" så here we are.
Sen ska jag skriva en rapport.
Imorgon en redovisining.
fredag ska jag på TTHHEE PPAARRTTYY medans jag lyssnar på TTHHEE PPAARRTTY (hehe ordvitsN 2.0). om ni inte fattar är ni dumma.
och kan ni sluta vara så äckliga och anonyma och typ skriva lite kommentarer THANKYOUVERYMUCH
ALLTSÅ näää jag har verkligen inget att skriva om:( det roligaste var igår när en kompis kom på min buss. satt och chillade lite och högtalar rösten sa "155an mo lund" och min kompis bara "............................ 155an? jag ska med 166an" DET var det roligaste som har hänt den här veckan och det var inte ens så skoj. åååååååååå fagg it.
nu ska jag äta mat och bli cptjock.
hejdå
(fast nu sa malin, en brud i min klasss SOM JAG FAKTISKT HAR NÄMNT INNAN, åt mig att nämna henne. hej malin. tycker om dig, NÖJD NU??? ska börja nämna dig mera, SLUTA TJATA YOU'RE SUFFOCATING ME waaaa...................... skoja)
hejdå nr.2.

hejskiiii

idag är det onsdag å jag har lillamy-tofs. det är fint, för det har jag nt kunnat ha på jätttttttttelänge!!!!11


dessutom har jag min mormors-kofta, den är varm å skön å det gör mej lycklig. fast nu är det vinter så jag har 2 par strumpbyxor på mej. skönt som fazen, men det betyder verkligen att det är kallt å vinter vilket suger stenhårt

i eftermiddag ska jag färga håret å det kmr antagligen bli missfärgat som tuzan, men pallllllla bry likz!

DET ENDA BRA NU ÄR RUSSIN OCH JAMIE T

jag har inget att berätta för att livet är trés ennuyeux och alltsåntdära. (om ni bryr er om vad som står så GOOGLE IT bitches)
har prov och inlämningar. har ångest. haaar tråkigt.
typ en vanlig tonårings liv AND thaat's about it.
återkommer om något händer TJARÅÅ

greifswald














så här såg tyskland ut i helgen. det var jättetrevligt! maaaaaaaaaaaaaassa mat och choklad å massa sång wopido

m8

jamen jomen det är skitkul med  migrän på fredagar!!!!!!!!!!!!!!!! NEJ
fast det var ganska skönt att sova i soffan, förutom att jag var övertygad om att jag skulle spy sisådär varannan minut!!!

idag hade jag världens mest onödiga dag och fick dessutom GÅ HEM (1 mil, fakkkkkkk) så det kändes så jävla win att få migrän när jag äntligen hade kommit inom dörrarna till mitt varma å ombonade hem. ja, jag är så sjukt bitter. deal with it (för det kmr typ aldrig hända igen)

snart ska jag och lisa (haha vi får det att verka som att vi gör allt tillsammans.... det kanske vi gör???) till amanda. där ska vi myzaaaa ikv. jag hopppas på kööööbe-pizza och morrontofflor YE

asså det där med bilder är lika svårt. jag har noll zero keine none bild fr idag. det har regnat hela dagen å jag såg förskräcklig ut. tänkte ta en bild när jag låg och hade migränfrossa med tårar som forsade ner för mina kinder .. men jag bangade det SÅÅÅÅÅÅÅ här kmr lite bilder på män jag tkr är snygga ist HERÅ





luzzelelelala-bullelelala

TJAPP! idag har jag varit ledig och det har varit precis så najz som det makkafakking ska vara. passade på att baka lite luzzebullz och bjuda över min bloggkompanion. det var mycket fint måste jag säga. att fika är en så sjukt fin och bra uppfinning (fast det svider ganska hårt i plånboken ifall man nt anordnar hemmafika)







mina ljusiga lussebullar blev så lika goda som fina, så nu är jag lite smått illamående (pga otroligt många som har landat i min mage). sjukt fin dag iaf å nu ska jag bara dega (EHEHEHEHEHH FAN VAD JAG ÄR FYNDIG) i soffan. imorn är det fredag å jag ska handla julklappar efter skolan hihi fnizz

RSS 2.0